Nagrada naj računovodski servis 2014

V kategoriji SREDNJI je komisija priznanje Naj računovodski servis 2014 podelila podjetju DAFIN d.o.o. iz Ribnice.

DAFIN, družba za računovodske, revizijske storitve in davčno svetovanje, d.o.o. je bila ustanovljena leta 2004, direktorica Mirjam Trdan pa ima že več kot 20 let izkušenj na področju vodenja računovodskega servisa.

najRS_14_znacka_srednjiVizija podjetja je postati vodilen in najbolj prepoznaven računovodski in svetovalni partner strankam v JV regiji in širše. Vizijo uresničujejo z dvigovanjem ugleda računovodske stroke, to pa jim uspeva s kakovostnim, pravočasnim in odgovornim opravljanjem računovodskih in svetovalnih storitev. Odlikuje jih širok spekter storitev, ki lahko zadovolji tudi najzahtevnejše stranke, visoka strokovnost in profesionalen ter spoštljiv odnos do vseh strank.

Direktorica se je odločila za neformalen način vodenja podjetja, ki se je izkazal kot zelo učinkovit, saj so zaposleni izjemno zadovoljni, podjetje pa finančno zelo uspešno, z nadpovprečno dodano vrednostjo na zaposlenega.
Z osebnim odnosom zaposleni ustvarjajo pogoje za visoko lojalnost strank, fluktuacija strank je izjemno nizka. Stranke vzpodbujajo v uporabo brezpapirnega poslovanja in e-arhiviranja. Vpeljane imajo notranje kontrole procesov. Skrb za varnost osebnih podatkov ter varnostno kopiranje podatkov na oddaljeno lokacijo je njihov standard poslovanja.

Ena od Dafinovih najpomembnejših vrednot je izjemna skrb za zaposlene, ki se kaže v možnostih strokovnega razvoja, v politiki stimulativnega nagrajevanja ter v ustvarjanju dobrih delovnih pogojev. Izobrazbena struktura zaposlenih je v primerjavi z dejavnostjo nadpovprečna, saj imajo vsi zaposleni fakultetno izobrazbo, direktorica pa je svojo izobrazbo nadgradila še s tremi pridobljenimi licencami na računovodskem in davčnem področju.

img34568_small

Dafin je družini prijazno podjetje s fleksibilnim delovnim časom, v zadnjem letu pa se posvečajo tudi ukrepom za promocijo zdravja na delovnem mestu, eden pomembnejših je zagotavljanje sproščenega in ustvarjalnega vzdušja v kolektivu. Razvijajo tudi družbeno odgovornost v lokalnem okolju, predvsem s podporo interesnih skupin, ki delujejo na dobrodelnem, kulturnem in športnem področju.

Priznanje se podeli direktorici DAFIN d.o.o., Mirjam Trdan.