Nagrada naj računovodski servis 2014

V kategoriji SREDNJI je komisija priznanje Naj računovodski servis 2014
podelila podjetju DAFIN d.o.o. iz Ribnice.

Priznanje je prevzela Mija Prelesnik – oktober 2014

DAFIN, družba za računovodske, revizijske storitve in davčno svetovanje, d.o.o. je bila ustanovljena leta 2004, direktorica Mirjam Trdan pa ima že več kot 20 let izkušenj na področju vodenja računovodskega servisa.

najRS_14_znacka_srednjiVizija podjetja je postati vodilen in najbolj prepoznaven računovodski in svetovalni partner strankam v JV regiji in širše. Vizijo uresničujejo z dvigovanjem ugleda računovodske stroke, to pa jim uspeva s kakovostnim, pravočasnim in odgovornim opravljanjem računovodskih in svetovalnih storitev. Odlikuje jih širok spekter storitev, ki lahko zadovolji tudi najzahtevnejše stranke, visoka strokovnost in profesionalen ter spoštljiv odnos do vseh strank.

Direktorica se je odločila za neformalen način vodenja podjetja, ki se je izkazal kot zelo učinkovit, saj so zaposleni izjemno zadovoljni, podjetje pa finančno zelo uspešno, z nadpovprečno dodano vrednostjo na zaposlenega.
Z osebnim odnosom zaposleni ustvarjajo pogoje za visoko lojalnost strank, fluktuacija strank je izjemno nizka. Stranke vzpodbujajo v uporabo brezpapirnega poslovanja in e-arhiviranja. Vpeljane imajo notranje kontrole procesov. Skrb za varnost osebnih podatkov ter varnostno kopiranje podatkov na oddaljeno lokacijo je njihov standard poslovanja.

Ena od Dafinovih najpomembnejših vrednot je izjemna skrb za zaposlene, ki se kaže v možnostih strokovnega razvoja, v politiki stimulativnega nagrajevanja ter v ustvarjanju dobrih delovnih pogojev. Izobrazbena struktura zaposlenih je v primerjavi z dejavnostjo nadpovprečna, saj imajo vsi zaposleni fakultetno izobrazbo, direktorica pa je svojo izobrazbo nadgradila še s tremi pridobljenimi licencami na računovodskem in davčnem področju.

Dafin je družini prijazno podjetje s fleksibilnim delovnim časom, v zadnjem letu pa se posvečajo tudi ukrepom za promocijo zdravja na delovnem mestu, eden pomembnejših je zagotavljanje sproščenega in ustvarjalnega vzdušja v kolektivu. Razvijajo tudi družbeno odgovornost v lokalnem okolju, predvsem s podporo interesnih skupin, ki delujejo na dobrodelnem, kulturnem in športnem področju.

Priznanje se podeli direktorici DAFIN d.o.o., Mirjam Trdan. (zaradi njene odsotnosti je priznanje prevzela Mija Prelesnik)

Na fotografiji so od leve proti desni Simona Lovšin, Martina Prijatelj, Mija Prelesnik, Romana Arko Mali

Računovodja, davčna svetovalka, revizorka

Izobrazba: univ.dipl.ekonomist

Družbeno aktivna:

  • Od leta 1999 članica Lions kluba Ribnica ( od leta 2014 aktivno vključena v organiziranje dobrodelnih dogodkov, kot so pohodi, koncerti…).
  • Od leta 2007 članica Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije ( od leta 2018 aktivna na področju organiziranja kongresov, okroglih miz, internih izobraževanj).
  • Od leta 2019 ustanoviteljica društva Hodim in kolesarim Ribnica, aktivna pri označevanju kolesarskih poti: Ribniška krožna pot, Slemenska krožna pot, vodenju pohodov in kolesarskih prireditev.
  • Trenutno članica UO Območne obrtno-podjetniške zbornice Ribnica in Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije.
  • Ljubiteljica narave in gibanja, kar se prepričate na spletni strani www.hikr.si.
  • Aktivna na družbenem omrežju na osebnem profilu linkedIn, tako , kot tudi na ZDSS-Zbornica davčnih svetovalcev.

 

Računovodja, davčna svetovalka, revizorka

 

Izobrazba: univ.dipl.ekonomist
Družbeno aktivna:

 


This will close in 0 seconds